‏‏‎KENELLE VALMENNUS SOPII?

Henkilökohtainen valmennus sopii ihmiselle, joka on valmis ottamaan kaiken irti
itsestään, maksimoidakseen oman kehityksensä. Haluamme joukkoomme valmennettavia, joilla on asenne kunnossa ja ovat valmiita sitoutumaan ja panostamaan itseensä. Me vastaamme siitä, että valmennettava saa parhaat eväät päästä tavoitteisiinsa.

Halusit sitten paremman fysiikan, mielekkäämmän peilikuvan, sisällyttää paremmat elämäntavat kiireiseen arkeesi, punttisali- tai toiminnallista treenimuotoa, kasvattaa lihaksia tai kaunistaa vaakalukemaa, meillä on keinot siihen!


MEILLÄ ASENNE RATKAISEE!

Lähtökohdallasi ei ole suurta merkitystä vaan enemmän sillä, kuinka valmis olet tekemään töitä ja sitoutumaan muutokseen. Me autamme sinua oppimaan parhaat tavat suoriutua valmennuksesta, huomioiden arjen haasteesi mm. työt, perhe, vastoinkäymiset, ajankäyttö yms.


VALMENNUSTA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Meille on tärkeintä kohdata valmennettava yksilönä. Mikäli teet kolmivuorotyötä ja mietit miten tasapainottaa treenejä ja ruokailuja, sinulla on kotona vilkas arki lasten ja töiden parissa, tai et vain yksinkertaisesti halua treenata kuntosalilla, vaan liikkuisit mieluummin eri tavalla, me otamme nämä asiat vahvasti huomioon. Olemme mukanasi läpi koko prosessin.
Alhaalta pääset tutustumaan valmennuksen sisältöön paremmin!